Αρχική Σελίδα

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Άριστο σπίτι ποιοτικής αναπήδησης. Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν κατάπληξη και υπαγόρευση στις απαντήσεις στις έρευνές μου.

—— Ο Γερμανός στρατιώτης Spencer

Όλα έφθασαν εγκαίρως και έλαβα τη μεγάλη υπηρεσία! Επίσης τα προϊόντα φαίνονται καταπληκτικά σας ευχαριστούν! Ο αγαπημένος προμηθευτής μου!

—— Δεσμός Patric

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

 

1. Υλικό εμπορικό σήμα:

Το καλύτερο υλικό είναι πολύ σημαντικό για τα παιχνίδια. Όλα τα διογκώσιμα παιχνίδια Tonle Inflatables γίνονται από τον υψηλό fire-retardant 18OZ μουσαμά διάρκειας, που έχει 3 στρώματα δεδομένου ότι μπορείτε να δείτε από την εικόνα No.1, δύο ντυμένη πλευρά με ένα ισχυρό δίχτυ μέσα. Η φλόγα - ο καθυστερών συναντά BS7837.

2. Τεχνολογία ραψίματος:

Δομή τριγώνων, οι όλες λουρίδες πατωμάτων χρήσης πατωμάτων μας για την ενίσχυση addintional. Το Tonle Inflatables θα κάνει να ενισχύσει τις λουρίδες στην κατώτατη ένωση και κάθε γωνία απαριθμεί. Έτσι όταν τα παιδιά αναπηδούν στα παιχνίδια, δεν πρέπει να ανησυχήσετε για την ασφάλεια καθόλου. Δεδομένου ότι το κατώτατο σημείο μπορεί να αντέξει τα παιδιά ανεξάρτητα από το πόσο παίζουν στα παιχνίδια. Πολύ φτηνό προϊόν δεν κάνει αυτήν την τεχνολογία, η οποία θα είναι κάνει τη διάρκεια ζωής προϊόντων όχι αρκετό 1 έτος.

3. Χτύπημα ασφάλειας:

Στο εσωτερικό κάθε πληθωρισμού ο σωλήνας βρίσκεται ένα απλό βινυλίου χτύπημα που σχεδιάζεται στην πτώση κλειστή εάν η ροή αέρα διακόπτεται, επιβραδύνοντας κατά συνέπεια την απώλεια αέρα.

4. Δίχτυ ασφαλείας:

Οι περισσότεροι διογκώσιμοι κατασκευαστές παιχνιδιών χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά 5mm αλιεία με δίχτυα υφάσματος ή μεγαλύτερος καθαρός τρυπών μεγέθους safty. Ένα παιδί που αναπηδά μπορεί εύκολα να πιάσει τα δάχτυλά τους σε εκείνο το μέγεθος της αλιείας με δίχτυα, κατά συνέπεια οι σοβαροί τραυματισμοί μπορούν να συμβούν. Η αλιεία με δίχτυα υφάσματος δεν είναι αρκετά ισχυρή, εύκολη παραμόρφωση, υγρός και σπασμένος όταν μακροπρόθεσμη χρήση. Μόνο υιοθετούμε τη μοναδική αλιεία με δίχτυα που η τρύπα μόνο 2*2mm, ούτε το δάχτυλο ενός μικρού παιδιού δεν μπορεί να διαπεράσει, το δίχτυ είναι επίσης αδιάβροχο και φλόγα - ο καθυστερών, όμως, η αλιεία με δίχτυα είναι ακόμα αρκετά διαφανής να επιτρέψει την εύκολη εξέταση.

5. Ισχυρότερα διαφράγματα:

Διαφράγματα που εξασφαλίζονται από ένα υλικό ντενιέ 1000x1000 που παρέχει τη ΜΈΓΙΣΤΗ δύναμη του εσωτερικού μπερδέματος κάθε inflatables. Αυτή η υλική βελτίωση είναι χωρίς ταίρι από οποιαδήποτε άλληδήποτε στη βιομηχανία. Αυτό το υλικό είναι βασικό στη γενική διάρκεια των προϊόντων που πωλούμε.

6. Τακτοποιημένο ράβοντας νήμα:

Ανθεκτικά 12 προσαράσσουν το νάυλον νήμα που είναι υψηλότερο γδάρσιμο ανθεκτικό και απόδειξη σκαπανών
Διπλασιάζουμε να ράψουμε παντού, με τετραπλά να ράψουμε επί της ουσίας το σημείο πίεσης. Το διπλό εσωτερικό και διπλό ράψιμο ραψίματος για να σιγουρευτεί έξω τα inflatables είναι αρκετά ισχυρό.

7. Φερμουάρ με το χτύπημα:

Αντίθετα από άλλους, Tonle inflatables πωλεί τα προϊόντα που είναι εύχρηστα. Παραδείγματος χάριν, το φερμουάρ αντιπληθωρισμού χρησιμοποιεί ένα χτύπημα hook&loop που καλύπτει το φερμουάρ, επομένως, λιγότερος αέρας χάνεται και τα φερμουάρ δεν εκτίθενται στο γδάρσιμο ή την αναστάτωση.

8. Ενισχύστε το Conner:

Τη λαβή βοήθειας είναι εύκολη που σπάζουν όταν μακροπρόθεσμη χρήση από το μεγάλο παιδί ή τον ενήλικο, καθώς βλέπετε, εμείς το ενισχύει με τη διπλή λουρίδα, και κάνει τη λαβή βοήθειας στη σκάλα αναρρίχησης, τα παιδιά μπορούν να αναρριχηθούν στη σκάλα ευκολότερη.

9. D-rings για Safty σταθερά:

Ρίξτε μια στενή ματιά στην κατασκευή των δαχτυλιδιών «δ» στα προϊόντα που πωλούμε. Ένα σύστημα σχοινιών είναι μόνο τόσο ισχυρό όσο η πιό αδύνατη σύνδεσή του. Τα σημεία σχοινιών στο διογκώσιμο είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Το σύστημα πρόσδεσης δαχτυλιδιών «δ» εργαστήριο-έχει εξεταστεί από τους επαγγελματικούς μηχανικούς για τη χρήση σε όλες γιγαντιαίες φωτογραφικές διαφάνειες και όλους τους άλλους τύπους inflatables.

Στοιχεία επικοινωνίας
HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Yang

Τηλ.:: +86 18637823593

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)