Αρχική Σελίδα

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρησή μας είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη, κατασκευή, πωλήσεις ως μια από τη σύγχρονη επιχείρηση, με την ισχυρή τεχνική δύναμη, το προηγμένο CAD, βοηθημένο ρινόκερος σύστημα σχεδίου, η εισαγωγή του μεγάλης κλίμακας αυτόματου τέμνοντος εξοπλισμού, μεγάλης ακρίβειας υπαίθρια μηχανή φωτογραφιών, μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα, υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής θερμοκρασίας κέντρο μηχανών συγκόλλησης κυμάτων θερμότητας πρότυπο, επεξεργαμένος στη μηχανή και επαγγελματικές και εξεταστικές εγκαταστάσεις. Η ποιότητα των προϊόντων προσαρμόζεται ή ακόμα και υπερβαίνει τα πρότυπα της βιομηχανίας. Τα υδρόβια προϊόντα πάρκων ανταποκρίνονται πλήρως στα πρότυπα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 10 τεχνικούς. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τους υπολογιστές. Έχουμε μια ασφαλή απόσταση μεταξύ της μορφής και της μορφής, και οι μορφές είναι πλήρεις και ζωηρές, και η ζωηρόχρωμη παράθεση είναι όμορφη. Εστιάζουμε στις ανάγκες πελατών, την προσοχή στη εξυπηρέτηση πελατών, την εστίαση στην προώθηση εμπορικών σημάτων και τις δυνατότητες συντήρησης, είμαστε πρόθυμοι σε όλους τους πελάτες, όλοι χάριν των πελατών, πρώτης τάξεως ποιότητα, πρώτης τάξεως υπηρεσία, καινοτομία και η εργασία πελατών μαζί, κοινή ανάπτυξη, αναμένει με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ήρθαμε σε επαφή με και αρχίσαμε την παραγωγή και την πώληση αυτού του είδους προϊόντων το 2009. Μέχρι στιγμής, είναι εμπειρία δέκα ετών. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τις εμπορικές σχέσεις με τις δωδεκάδες των χωρών σε όλο τον κόσμο. Και είναι καλά - λαμβανόμενος.

HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD HENAN CHENG ZHI JIN KAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : CZJK

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 300000-1600000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 90% - 100%